celebssexymovie
pretty.porn
torrent

Kaj potrebujem

Kateri čevlji? Ne potrebujete posebnih čevljev!

Skike lahko vozite z navadnimi čevlji, ki jih uporabljate vsak dan ali z vsakimi športnimi čevlji. Skike lahko prilagodimo na vsako velikost čevlja. Za uporabo na bolj razgibanem terenu in večjo intenzivnost priporočamo uporabo lažjih pohodniških čevljev (treking) z nekoliko tršim podplatom in dobrim oprijemom stopala, prav tako je pomembno, da se v čevljih dobro počutimo.

Začetnikom priporočamo uporabo višjih čevljev, za boljšo podporo gležnja in stabilnost. Nastavitev plošč za pravilno lego čevlja je zelo pomembna, saj vam naravna čevelj v isto linijo s kolesi in preprečuje zdrsavanja čevlja.

Kakšne palice naj uporabim? Uporabite serijo 4 Skike palic.

Verjamemo, da za skikeanje potrebujete prilagojene, visoko kakovostne palice. Obstoječi sistemi izpolnjujejo nekatere zahteve, spet drugi druge, toda do sedaj ni nobeden izpolnjeval vseh zahtev, zato smo se odločili, da razvijemo svoj novi prilagojeni sistem skike palic.

Upoštevajoč drugačne zahteve različnih uporabnikov, smo uporabili, tako različne materjale in različne funkcije. Garantirano, lahko skike palice uporabljate tudi pri vseh drugih športih kjer je uporaba palic nujna.

Z našim sistemom ne potrebujete drugih palic. Kar želite, naredite: uporabite začetniško konico za skikanje, uporabite alpski ročaj in košarico za globok sneg, ali namestite gumijast čepek za hojo, zamenjajte konico s profesionalno skike konico ali konico za tek na smučeh,  s sistemom na vijak. Podaljšajte dolžino palic, ko preidete na drug šport,…Od zdaj naprej potrebujete samo ene palice – 4 Skike palice.

Zaščitna oprema. Zaščiteni smo varnejši!

Kot pri podobnih športih (rolanje, rolkanje) je tudi pri skike-u potrebno poskrbeti za zaščito, zato na vsaki vožnji z skike-om priporočamo uporabo zaščitne čelade in ščitnikov za kolena in komolce.
Povrhu priporočamo tudi uporabo zaščitnih rokavic in pri vožnji v skupini uporabo zaščitnih očal.