celebssexymovie
pretty.porn
torrent

Prednosti

Dobrodošli na vseh terenih!

Asfalt, makadam, trava, umetne površine - ni terena, ki lahko zaustavi skike. Kjer navadni rolerji odpovejo, skike nadaljuje. Skike lahko uporabljamo za aktivnosti pod različnimi pogoji: vožnjo po gozdnih poteh, treking na podeželskih cestah, ali hitro vožnjo na cestah in ulicah. Možna je celo uporaba v notranjih prostorih.
 

Prednost je v napihljivih kolesih, vzdržljivemu okvirju in učinkovitih zavorah. Največja prednost pa je: Kjerkoli boste že skikali, ne boste potrebovali posebnih čevljev, saj ustreza vsaka športna obutev.
Skike je bolj dinamičen, bolj zdrav in varnejši od podobnih športnih aktivnosti. Skikanje varuje sklepe in vezi, ter je odličen pripomoček za hujšanje in oblikovanje telesa.
tires   

Napihljiva kolesa
Nežno za sklepe na vseh terenih. Skrivnost zmožnosti skikanja na vseh terenih je v napihljivih kolesih s profilom. Enostavno se jih da napihniti in športnikom omogočajo raziskovanje vseh vrst podlag, medtem ko so sklepi zaščiteni.

Težave? Ni težav!
Skikov pristop do približanja športa vsem se kaže v iznajdbi nastavitve za X-O noge. Enostavna nastavljivost in učinkovita uporaba sta ključni, da lahko skike približamo prav vsem.

Patentiran sistem zavor
Nastavljive in zelo učinkovite. Zagotavljanje delujočega sistema zaviranja je edinstveno v svetu skate izdelkov in nedvomno največja prednost skika. Zavore zagotavljajo odličen učinek v vseh situacijah. Pridobljen patent za funkcionalnost in dizajn v Evropi.
 
Certifikat kvalitete in varnosti
Skike ustreza vsem TÜV standardom. Za konstrukcijo, kvaliteto in varnost je skike izdelek prejel uradni certifikat. Vsi modeli skika ustrezajo visokim zahtevam nemškega TÜV standarda.